Støt vores sponsorer – de støtter os

Om klubben

Velkommen til Holstebro Volleyball – en klub med hjerte og passion for volleyball! Vi er en dynamisk og engageret sportsklub, der byder velkommen til spillere på alle niveauer og i alle aldre. Vores mission er at skabe et stærkt fællesskab, hvor sportsglæde, udvikling og sammenhold går hånd i hånd.

Vores historie og vision

Holstebro Volleyball blev grundlagt i 1968 med ønsket om at fremme volleyballsporten i Holstebro og omegn. Siden klubbens start har vi været dedikeret til at skabe et miljø, hvor både nybegyndere og erfarne spillere kan dyrke deres interesse for sporten. Vi har en klar vision om at være en klub, hvor alle føler sig velkomne, og hvor der er plads til både sportslig og personlig udvikling. Vi er en sportsforening, der dyrker sporten både i bredden og eliten. Det ses ved, at alle vores aktive medlemmer får deres egen kamptrøje. Der skal være plads til alle, selvom vi kommer fra forskellige kår

Vores aktiviteter

Vi tilbyder træning for børn, unge og voksne på forskellige niveauer, fra nybegyndere til eliteniveau. Vores dygtige og engagerede trænere sikrer, at alle spillere får den rette vejledning og støtte til at udvikle deres færdigheder. Udover træning deltager vi aktivt i turneringer og kampe både lokalt og på landsplan, og vi arrangerer jævnligt sociale events, der styrker sammenholdet i klubben.

Fællesskab og engagement

Hos Holstebro Volleyball er fællesskabet i fokus. Vi tror på, at sporten ikke kun handler om at vinde kampe, men også om at skabe venskaber, udvikle sig personligt og have det sjovt sammen. Vi lægger vægt på, at alle medlemmer føler sig som en del af vores fællesskab, og vi arbejder konstant på at skabe en inkluderende og positiv atmosfære i klubben.

Vi spiller ud fra princippet:
Det er godt at have det bedre, men det er bedre at have det godt.

Bliv en del af Holstebro Volleyball

Uanset om du er en erfaren volleyballspiller eller blot nysgerrig på at prøve kræfter med sporten, er du altid velkommen i Holstebro Volleyball. Vi har hold og træningstilbud for alle, og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klub. Sammen kan vi dyrke vores fælles passion for volleyball og skabe store oplevelser både på og uden for banen.

Kontakt Os

Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere om vores klub? Tøv ikke med at kontakte os – vi står klar til at hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at møde dig på banen!

Holstebro Volleyball – Hvor fællesskab og sport går hånd i hånd.