Støt vores sponsorer – de støtter os

Kids/Teen

Kids og Teen glæder sig til at tage godt imod nye medlemmer i den kommende sæson!
Kids er fra 1. klasse til 5. klasse.
6. klasserne skal fremover spille Ungdomsvolley som er U15 eller Teen.

I den nuværende sæson har vi desværre ikke haft held i at starte kids eller teen op. Denne aldersgruppe er underrepræsenteret i klubben, men vi har store ambitioner om at få startet denne afdeling op igen!

Kids volleystævner

Spilletider er normalt kl. 10:00-12:30 for level 0-2 og 12:30-17:00 for level 3-4. Hallen bookes derfor kl. 9:00-18:00. Måske endnu tidligere, hvis det er et lidt interimistisk netopsæt.

Teen og U15 i MJVB

Teen 1 og 2 er 3-mandsvolley på en hel badmintonbane. Alle stævner er kombinerede, så der spilles teenvolleyturnering først og 6-mandsvolley bagefter. Man kan melde et antal teenhold til og man kan også angive om man gerne vil danne sit eget 6-mandshold, eller om man har brug for eller måske bare lyst til at prøve sammensatte hold. Der vil være ledere fra PUU (PowerUngdomsUdvalget) i MJVB til stede ved de første stævner, hvor de sørger for at få dannet de rigtige hold, så der kan spilles en eller to 6-mandskampe.
Aldersgruppen U15, dækker tre årgange (U15, U14 og U13). U15-6-mandshold kan efter jul deltage i DM-kvalifikationsturneringen. Inden da kan disse hold skærpe formen ved at stille op i U17-19-Grand Prix her i kredsen.

U-15-dage Værtsklubber, der ønsker et hjemmestævne, booker 2 haller kl. 9-17 og giver besked til [email protected] – angiv antallet af teen-/badminton-baner og antallet af volleyballbaner. Kun 1 stævne pr. klub ind til videre. Hvis man ikke har mulighed for dobbelthal, kan man booke en enkelt hal, men så får man måske et stævne kun for piger eller kun for drenge – såfremt der er en anden klub, der byder ind med en hal og ønske om de andet køn i samme spillerunde.

Booking af hjemmestævner:  Vi skal bruge 2 haller med ca. 10 teenbaner/6 volleyballbaner. Book og meld straks ind til [email protected].
Tilmelding sker på teenvolley-stævnesiden. Men suppler gerne med en mail til [email protected] med oplysning om: Antal spillere, køn, alder, erfaring etc.- især hvis det er nye folk.

U14-hold er delt i 4 rækker: Teen 1 og Teen 2 for hhv. drenge og piger. Rækkerne kan slås sammen og der kan mixes hold for at få den bedste turneing. Der er også gjort plads til enkelte U16-hold i Teen 2. Vi håber de løbende finder ud af at lave holdfællesskaber og stille op i HU16-18-GP i stedet.


Holdets nyheder