Hostet af MCB A/S24. marts 2023

Holstebro KFUM Volleyball i Dagbladet

Kategori: 1. division Damer | Forfatter: Dagbladet
Læs Artiklen her:
Holstebro: Et foster i uge 32 er cirka 38-40 centimeter langt og vejer mellem 1800-2000 gram, og barnets hørelse er så småt ved at udvikle sig.

Og noget af det første, Michelle Grønnes kommende søn for mulighed for at høre inde fra maven af, kan blive lyden af oprykningfest og sejrssang. En graviditet skal i hvert fald ikke stå i vejen for, at Michelle Grønne kan blive ved med at spille volleyball for Holstebro KFUM Volleyball, der ligger godt til i forhold til at rykke op i 1. division.

- Jamen jeg spiller egentlig af den simple grund, fordi jeg godt kan lide at spille volleyball, griner hun og fortsætter:
- Jeg er ikke nervøs for, om der kommer til at ske noget. Jeg kan godt finde ud af at passe på min krop, og min jordemoder siger også, at der ikke sker noget ved, jeg spiller volleyball.

28-årige Michelle Grønne er også anfører i klubben, og en karakter som hende kan man ikke bare lige sådan undvære.

- Det er virkelig prisværdigt, at hun stadig er med, og jeg ville faktisk vove at påstå, at Michelle også er blevet en bedre volleyspiller, efter hun er blevet gravid, siger træner Thorben Riis.

- Når der er en sans, der bliver hæmmet, i det her tilfælde hendes bevægelighed, så er der en anden sans, der bliver forøget. I det her tilfælde er hun blevet meget bedre til at placere sig på banen. Og så skal vi også lige huske, at man jo ikke er syg, bare fordi man er gravid, griner han.
En vis omtanke forbundet

Michelle Grønne spiller dog ikke helt, som hun gjorde, inden hun blev gravid. Der er trods alt en vis omtanke forbundet med hendes graviditet og spillet på volleyballbanen.

- Jeg kan godt mærke i takt med, at jeg bliver større og tungere, at det er lidt hårdere at bevæge mig rundt på banen. Og så smider jeg mig heller ikke længere, fortæller Michelle Grønne.
Selvom Michelle Grønne uden nogen som helst tøven i stemmen kan sige, hun ikke nervøs for, at hverken hende eller barnet kommer til skade i forbindelse med en volleykamp, så kan træner Thorben Riis derimod godt have lidt bange anelser en gang i mellem, når han sender Michelle Grønne på banen.

- Der gik et sus igennem hele hallen, da vi spillede hjemme mod Hjerm tidligere på sæsonen. Der smed Michelle sig på maven, og så kunne man nærmest høre nervøsiteten suse i hele hallen. Så det er altid forbundet med lidt uro. Der skete heldigvis ikke noget, og så var hun heller ikke så langt henne der, forklarer han.
To sejre = oprykning

På trods af den uro, der kan være fra trænere og fans, så forbliver Michelle Grønne fortsat helt rolig. For som hun også siger, så er det godt at holde sig aktiv, når man er gravid.

- Der er mange, der stiller op til kamp, selvom de har været syge eller dårlige. De rejser også langvejsfra for at spille, og så spiller de, selvom de er gravide. Jeg er vanvittig stolt af pigernes præstationer i år - deres indsats er helt vild, siger Thorben Riis.

Holstebro KFUM-volleyball og Michelle Grønne står dog også i den gunstige situation, at de med deres arbejdsiver i år og med to sejre i de to sidste kampe kan sikre sig en direkte oprykning til 1. division.
Og det vil hverken Michelle Grønne eller træner Thorben Riis risikere at misse.

- Det ville virkelig være en milepæl, hvis vi vinder de to kampe og rykker op, siger Michelle Grønne.

Næste kamp er allerede lørdag den 25. marts, hvor de spiller mod Randers VK, og så spiller de deres sidste kamp lørdag den 1. april mod det foreløbige tophold VK Raptus.

- Vi lå lidt i bunden af rækken i 2. division, dengang jeg startede for syv sæsoner siden, så en oprykning og de to afgørende kampe her, er der ingen i klubben, der vil gå glip af, fortæller Michelle Grønne.


Kalender
24-02-2024
Mix Nord - Bøvling
Mix Nord
Datoerne er lørdage
24. feb.  Bøvlinghallen
2. mar.
16. m ..
Læs mere
02-03-2024
JS Herrer - Vejby Risskov
JS Herrer 2023-2024
7. runde 2. mar. 2024 Vejlby Risskovhal 3+4. Raptus ..
Læs mere
02-03-2024
Mix Nord - Holstebro
Mix Nord
Datoerne er lørdage
2. mar.
16. mar. Hjermhallen(5)
23. m ..
Læs mere
Seneste nyt
12-02-2024
Kategori: Klubben
Generalforsamling 2024
Onsdag d. 13-03-2024 kl. 20:00 i pejsestuen
- Vil du bidrage til at vi f&#...
Læs mere
27-12-2023
Kategori: Klubben
Program for fredag d.12. april 2024
Fællesskabs Combi dagen er for alle, med et tilhørsforhold til klubben...
Læs mere
01-10-2023
Kategori: 1. division Damer
Holstebro KFUM Volleyball - Aalborg (3-2)
Sæt cifre: (18-25)(20-25)(25-23)(26-24)(15-11)
Billedet stråler ...
Læs mere
30-08-2023
Kategori: Klubben
NYE KLUBDRAGTER FRA CRAFT
KAN BESTILLES VIA LINKET I SPORT24 BILLEDET I SPONSOR BJÆLKEN

...
Læs mere
25-03-2023
Kategori: 1. division Damer
Randers VK - Holstebro KFUM Volleyball (0-3)
Sæt cifre: (13-25)(14-25)(14-25)
Igen viste Holstebro pigerne forskel...
Læs mere